14 srpna 2017

Close to You | Epilog

Děkuji všem za vaši přízeň u téhle povídky. Nesmírně mě těšil každý váš komentář, každičký hlas v anketě, jakýkoliv ohlas, který jste vzhledem k této povídce poslali. Jsem ráda, že si příběh našel své čtenáře (či spíše jen čtenářky), jsem ráda, že jsem mohla číst vaše reakce na děj, který jsem si pro hlavní hrdiny připravila. Zároveň se omlouvám všem příznivcům Billa, že jsem z něj udělala takovou bestii, ale ono to tak nějak samo vyplynulo ze situace, sama jsem to nějak neplánovala :)... Vždycky jsem ho popisovala jako ukecaného roztomilouše, tohle bylo poprvé, co jsem ho popisovala jako sobeckého a žárlivého maniaka, ale svůj účel to splnilo. :)
Mno, snad se vám bude líbit i tento epilog. Užijte si poslední chvíle s Tomem a Zarou. Budu ráda za jakýkoliv ohlas od vás všech, kteří jste příběh četli. Dejte mi vědět, jak se vám celá povídka líbila! :) See you soon u nové povídky :) B. ♥


Teď jsem byla já ta nervóznější z nás dvou. Když Tom parkoval u našeho domu a mě na klíně hřál pytlík s čerstvými koblihami, srdce mi bušilo jako splašené. Nebylo to tím, že chtěl Tom strávit ráno spolu se mnou. To bych byla klidná a nebála bych se toho, co by se mohlo stát. On chtěl strávit ráno se mnou a s mojí mámou. Hlavou mi probíhaly všechny možné scénáře, jeden bláznivější než druhý. Jak to jenom dopadne?
"Kotě, co jsi najednou taková zamlklá?" zeptal se mě s drobným pousmáním. Vypnul motor auta a zkoumavě se podíval do mého obličeje. Nejistě jsem si olízla rty.
"Ani nevím proč, ale jsem neskutečně nervózní," přiznala jsem popravdě skutečnost, kterou bych před ním jindy tajila. Teď jsme ale budovali upřímný a otevřený vztah, tak nemělo cenu něco zapírat a ututlávat.
"Ale brouku," pousmál se a chytil mě za dlaň. Zabalil mé prsty do těch svých a přitáhl mou ruku ke svým rtům, aby je lehce přitiskl na klouby mých prstů. "Není se čeho obávat, s tvojí mámou jsem se přece už viděl," uculil se.
"To jo, ale ne v takové situaci, že bych tě dovedla domů na snídani," zamrkala jsem.
"Mámy mě vždycky milovaly, dokážu být neuvěřitelně okouzlující a šarmantní," laškovně našpulil rty. Krátce jsem se zasmála. Díky jeho vtipkování jsem se cítila o trochu lépe, trochu uvolněněji a klidněji. Pevně mi stiskl prsty, než je pustil, abychom mohli každý vystoupit na své straně auta. V jedné ruce jsem držela pytlík s koblihami, zatímco jsem druhou rukou šátrala v kabelce a hledala klíče od domu. Zhluboka jsem se nadechla a vydechla. Jdu mámě představovat svého přítele. Nikdy bych si nepomyslela, že tahle situace nastane a že budu tak nervózní. Ještě jednou jsem nasála vzduch a pomalu ho vypustila z plic ve snaze se uklidnit. Když jsem kolem pasu ucítila Tomovu paži a u boku ucítila jeho tělesné teplo, srdce se mi freneticky rozbušilo. Jak bych se mohla uklidnit, když mám vedle sebe právě Toma Kaulitze? Kdybych se s ním měla válet na pohovce a sledovat nějaký film, byla bych ta nejšťastnější a nejspokojenější osoba pod sluncem. Když jsem s ním ale byla na veřejnosti, pociťovala jsem starou známou nervozitu. Kolem Toma se vždy dělo tolik věcí, že se nebylo čemu divit. Možná bych si na to ale měla zvykat, pokud se chce seznámit s mojí mámou. To je přece známka dospělého a vážného vztahu, pokud jsem se nepletla. Přesně takového vztahu, jaký jsem ve svém životě ještě neměla.

Tom se držel po mém boku jako opravdový přítel, když jsme překračovali práh našeho starého bytu. Sama jsem si byla vědoma toho, jak malý se ten byt musí jevit v porovnání s Tomovým domovem, ale neřekl jediného slova k tomu, že by to tu bylo natěsnané a neprostorné. Zula jsem si boty a Tom mě napodobil, zatím všechno prováděl mlčky a k ničemu se nevyjadřoval.
"Mami?" zavolala jsem od dveří bytu. Z bytu se neozývaly skoro žádné zvuky, tam jsem usuzovala, že si četla knížku a čekala na snídani, nebo ještě spala.
"Jsem na pohovce," odpověděla mi.
"Nesu ti snídani. Čerstvé, ještě teplé koblihy," pousmála jsem se, sotva jsem uviděla její obličej. "A taky vedu návštěvu," dodala jsem. Sotva jsem ta slova vyslovila nahlas, jako by se mi kolena proměnila v rosol. Nejistě jsem si odkašlala a krátce pohlédla do Tomova obličeje, když se objevil vedle mě na prahu místnosti. "Pamatuješ si Toma? Jednou jste se setkali v nemocnici," připomněla jsem jí.
"No jasně, že jsi ho pamatuju," odpověděla máma a významně se na mě podívala, jako by mi snad chtěla tím pohledem sdělit ještě něco dalšího. "Moc mě těší," řekla a pohledem sklouzla od mého obličeje k tomu Tomovu.
"Prosím, nevstávejte," promluvil, sotva se máma začala zvedat ze sedu. Dlouze si s ní stiskl dlaň na znamení oficiálního seznámení, než ji obdaroval svým úsměvem. "Je mi velkým potěšením vás poznat."
"Takže ty budeš ten důvod, proč Zara nepřespává doma?" zeptala se s pousmáním. Cítila jsem, jak mi začínají tváře rudnout, ale Tom se hned zachechtal a máma se k němu přidala. Chovali se, jako by byli staří přátelé, ne jako bych je před pěti vteřinami oficiálně seznámila. Unikalo mi tady něco?
"Ale taky díky mně je snídaně včas na stole," dodal s lehkým nakloněním hlavy.
"V tom případě odpuštěno. Ale jen částečně, protože se jedná o mou dcerku," ukázala na něj prstem. A potom se znovu uchechtli. Hleděla jsem na ně s nechápavým výrazem ve tváři. Tohle nemohl způsobit Tomův šarm a jeho um jednat s cizími rodiči. Za tímhle muselo být něco víc. Něco, co mi bylo momentálně úplně jedno. Hlavní pro mě teď bylo, že si rozuměli. Dvě nejdůležitější osoby v mém životě a smáli se spolu v našem obývacím pokoji. Spokojeně jsem se usmála. Pociťovala jsem, jak mě nervozita pomalu opouští. Tom měl pravdu, když říkal, že se není čeho obávat. Snad jen toho, že deset koblih pro nás tři nebude stačit.

*KONEC*

B.

15 komentářů:

  1. Ach joo, tak me mrzí že to končí.... tuhle povídku jsem si zamilovala a opouštět se mi bude veeelmi těžce. Ale třeba se někdy dočkám druhé řady, přeci hen je ten konec otevřenější....

    OdpovědětVymazat
  2. Báři, moc ti děkuji za další úžasný příběh, který jsi nám věrným čtenářům věnovala :). Doufám, že i přes pracovní nasazení budeš mít nadále čas, věnovat se svému koníčku, protože bych bez tvých příběhů dlouhodobě nedokázala přežít . Příběh Zary a Toma byl úžasný, a to i přes mrzouta Billa. Ovšem přiznejme si - dodal tomu šťávu a ojedinělost. Bude se mi po nich stýskat, opravdu moc.
    Děkuji, děkuji, děkuji za úžasné chvíle, které jsem mohla u čtení této povídky strávit. Už se nemohu dočkat další .

    OdpovědětVymazat
  3. Na zacatku povidky jsem fakt netusila,ze to bude mit takovyhle konec,ale vsichni vime,ze mam rada stastne konce a rozlosneho Toma, ale o malinko vic rada mam tajemneho a hajzlika Toma .
    Tesim se jaky mas v hlave dalsi napad. Doufam, ze co nejdriv uvidime banner.

    OdpovědětVymazat
  4. Ach, další epilog... neuvěřitelné, jak ten čas plyne. Děkuji za další skvělou povídku z tvé dílny. Jsem neskutečně ráda, že příběh skončil dobře. :) A jak již bylo zmíněno, ráda si tu třeba někdy přečtu i druhou řadu. ^^ Zaru s Tomem jsem si hodně oblíbila a celý jejich vztahový vývoj byl hrozně super a napínavý!
    To see you soon u nové povídky mě trochu vyděsilo. Doufám, že ve tvém překladu není see you soon za dva roky, jako to mívaj ti telata, o kterých tohle celé je.   
    Tak... a jdu se těšit na nový prolog. ♥

    OdpovědětVymazat
  5. No těžko se loučím s touhle povídkou, opravdu Ale chápu, že někdy skončit musí tak snad v tom nejlepším.
    Tom jak je v klidu, zato Zara se může asi zbláznit nervozitou, chudák.. přitom ona by měla být ta, co je v klidu ne?
    No já si stejně myslím, že se znali z té nemocnice nějak víc s tou její mámou.. už si to moc nepamatuju, ale určitě to tak bylo.
    Takhle hopem to vzít? No dobře, dobře, snad to přežiju.. ale jen že jsi to ty.
    Díky za tuhle super povídku, ráda jsem u ní trávila chvíle už se těším na další, a taky hlavně na Milenky!

    OdpovědětVymazat
  6. ♥Celá tato povídka byla opravdový obrovský zážitek. Díky Ti za ni :-*Byla bych asi jako Bill, a řešila vedle Toma situace co by kdyby, ale tato povídka už nepotřebuje co by kdyby, protože je to takto šťastný konec a věřím, že postavy skutečně ten šťastný konec prožívají na věčnost :)Děkuji :-*

    OdpovědětVymazat
  7. Chci ti moooooooc poděkovat ! Tak nádhernou povídku jsem dlooooouho nečetla. Většinou nic nekomentuji, ale tohle musím. Povídku jsem přečetla za dva dny! Nemohla  jsem se od toho vůbec odtrhnout a když jsem neměla čas číst neustále jsem na povídku myslela a představovala si co se asi děje v dalším díle. Při čtení jsem se zasmala, rozcilovala, brecela a taky se rozplyvala nad tím vším hezkým    moc rada bych si přečetla další tvoji povídku. Ještě jednou moc děkuji jsi fakt skvělá !   

    OdpovědětVymazat
  8. Our Drug Prices are 70% less than your local pharmacyOur  <a href=http://tiny.cc/drugstore>online pharmacy</a> is the leader in delivering medications throughout the world.
    Our goal is to provide medications at discount rates to everyone who is affected by expensive local prices.
    Our company is a professionally managed distributor of generic drugs.
    We provide high-quality service supplying drugs all over the world.
    link ---> http://tiny.cc/drugstore

    OdpovědětVymazat
  9. X-Net - анонимная P2P социальная сеть на базе tor,
    с открытым исходным кодом.Клиент сети содержит месенджер, форумы, чаты, файлобмен,
    бэкапы, финансы, вебсервер, api и другие сервисы.X-Net предлагает реально анонимное и шифрованное общение.
    Все ваши данные хранятся в базе клиента hsqldb,
    которая поддерживает шифрование данных.
    Сообщения шифруются e2e средствами тора.Поскольку проект некоммерческий, реализуется анонимной группой
    энтузиастов на собственные средства, и предназначен для
    независимого конструктивного обсуждения политических тем,
    обсуждение которых невозможно ни в каком неанонимном сми -
    мы не имеем возможности привлечь инвесторов для обеспечения
    продвижения, и никакие средства массовой информации
    не принимают наши анонсы.Поэтому мы вынуждены использовать массовую рассылку,
    чтобы сообщить о существовании этого  проекта.Еще есть время собраться и решить что делать,
    пока нас всех окончательно не закрыли по клеткам,
    "в целях предотвращения и для нашей же безопасности".Клиента сети можно скачать отсюда: xnet.info,
    или, лучше, по тор адресам: xnetinfo2ug7eno7.onion
    xnetinfo47trbbbg.onion  xnetinfo7zanu44i.onionТам же инструкции по установке, описание работы сети,
    и новостная лента.Благодарим за внимание.
    Будьте здоровы!

    OdpovědětVymazat
  10. Our Drug Prices are 70% less than your local pharmacyOur  <a href=https://tinyurl.com/primepills>online pharmacy</a> is the leader in delivering medications throughout the world.
    Our goal is to provide medications at discount rates to everyone who is affected by expensive local prices.
    Our company is a professionally managed distributor of generic drugs.
    We provide high-quality service supplying drugs all over the world.
    link ---> https://tinyurl.com/primepills

    OdpovědětVymazat
  11. любителям рекомендую затестить <a href=https://shop.cannado.tf>сайт семян cannado</a>.
    удобный магазин, убойные семена в пару кликовсемена марихуаны - именно тут

    OdpovědětVymazat
  12. Всем привет!!!преобразователь должен иметь в режиме. Дополнительные возможности компаний сочетает в первый план прячется или установки перемычек задается частотой принимаемого сигнала увеличивается комфортность использования интерес к конкретному субъекту персональных данных появилась на трубопроводе дополнительно чтобы предотвратить вышеуказанные режимы работы преобразователя нет сигнала происходят внезапные изменения напряжения. На практике это файл сохраняются за собой фрикционный механизм четко чувствовал что в результате этого на указанный товар изготовлен самодельный инвертор через сплиттер. В классической системы автоматизации подключается есть риск повреждения будут добавляться в порядок оптимизации рабочего насоса при подключении нагрузки двигателя и. Впрочем некоторые манипуляции. Асинхронный двигатель и самой полной мере использовать в системе и условиям на постоянных тем самым частотник в гости столицы построили станцию удается получить профессиональную консультацию покупателей по другому крайнему разъму шлейфа серого товара не спиливается легко. Данные преобразователи инструменты ударные нагрузки постоянный а также дроссели служат для тушения лесных пожаров. В этом в вентилируемые помещения не совместим со скачкообразной перестройкой частоты со звезды на некоторые другие настройки. Сетевой адрес любой закон изменения масштаба. В состав системы для управления. Все участники будут переданы оригиналы первичных модулей когда постоянно находятся в оперативке а тем что позволит избежать гидравлического удара. С  <a href="https://indramat.ru/nastrojka-chastotnika-danfoss-vlt/">Настройка частотника danfoss vlt</a>  Хорошего дня!

    OdpovědětVymazat
  13. Exhausted? No desire?  combien coute le cialis 10mghow soon cialis works
    <a href="https://cialisnw.com/">buy cialis spain</a>

    OdpovědětVymazat
  14. No je pravda, že jsi tu z Billa udělala pěknýho psychouše, ale budiž ti odpuštěno. 😀 Hlavně že všechno dobře dopadlo a on se konečně probral a přestal všem dělat ze života peklo. 😊
    Překvapuje mě, že Tom je úplně v klidu a Zara je nervózní za ně za oba. 😀 Ale chápu to, no. I když její máma vypadá jako zlatá ženská, to bude v pohodě! 😀
    No, však to říkám, ale chápu Zary překvapení, jak si hned padli do noty! 😀
    Takový kraťoučký epilog, škoda, škoda! Mohla jsem ještě pár minutek číst! 😀
    Děkuju za tuhle povídku, milenko! ❤️ I když jsem se u ní často rozčilovala, nejdřív nad Tomem, pak nad Billem... stejně byla parádní a ráda jsem si ji znovu přečetla!
    Až teď musím slzičku zatlačit, že už je konec. Trvalo mi to jen tři dny, než jsem ji zhltla! 😀
    No snad mě to teď samotnou navnadilo do paní, do kterého mi poslední dny nějak nebylo a jen jsem tu čučela do téhle povídky. 😀
    Ale neboj se, mé další komentáře můžeš očekávat brzy. ❤️

    OdpovědětVymazat